CITIRE

Anatomia unui fake news: cum a ”legitimat” propaga...

Anatomia unui fake news: cum a ”legitimat” propaganda PSD-ALDE gazarea și călcarea în picioare a sute de români nevinovați! EXCLUSIV

”Minune” prin dezinformare la Spitalul Floreasca! După ce Jandarmeria Română a susținut, oficial, încă din cursul teribilei nopți de vineri (menținându-și aceeași poziție și în cursul dimineții de sâmbătă, în cadrul unei conferințe extraordinare asupra căreia au fost ațintiți toți ochii disponibili), că femeia-jandarm care a fost lovită de mai multe persoane la protestul de vineri seară din Piața Victoriei s-ar află într-o stare foarte gravă și, drept urmare, ”ar putea rămâne paralizată pe viață”, vestea ce bună a fost adusă chiar de ministrul PSD-ist al Sănătății, Sorina Pintea, care a contrazis categoric versiunea oficială a Jandarmeriei.

Deși femeia-jandarm nu a fost internată la Terapie Intensivă, și nici nu s-a pus problema unei fracturi la coloană, întreaga propagandă mediatică a PSD-ALDE a susținut, ore-n șir, exact contrarul, dorind să ”legitimeze” astfel intervenția brutală a jandarmilor din jurul orei 23.00. Drept urmare, aceste informații false (laolaltă cu toate speculațiile de rigoare) au fost revărasate cu nemiluita în mediul online (și nu numai), cu virulența specifică unei campanii de fake news.

Continuarea o gasiti pe mediastandard.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.