30 mai 2024, 19:03

ANPC a închis zece operatori economici din Mall Băneasa

Zece operatori economici din mall-ul Băneasa au fost închişi temporar de către ANPC, după ce acolo au fost găsite mai multe probleme. Cei zece operatori au fost închiși ca urmare a controlării a 36 de spații comerciale. În urma controlului, au fost aplicate amenzi contravenţionale în cuantum de 187.000 lei.

Printre problemele găsite – produse expirate, vitrine murdare, utilizarea unor materii prime sau semipreparate fără eticheta cu elementele de identificare şi caracterizare şi cu data limită de consum, folosirea unor preparate finite calde păstrate în agregate frigorifice, colectarea reziduală realizată în recipiente fără capac, utilizarea unor ustensile de bucătărie neprofesionale, precum şi a unor recipiente de plastic neigienizate corespunzător, folosirea unor electrocasnice profesionale, cu un grad avansat de uzură, muşte şi gândaci în spaţiile de gătire şi la raionul de cofetărie şi pâine.

Care sunt cele 10 magazine închise?

Am vrea să știm și noi, cei care plătim impozite. Măcar pentru a fi mai precauți de acum încolo. ANPC dă lista operatoriloreconomici închişi temporar, dar nu și brandul de care sent reprezentați. Aș că dacă nu știi că SC Kido Smart Play SRL, de exemplu, este locul de joacă de lângă court-food-ul (intrarea est) nu ai nici o șansă să-I identifici.

Aceștia sunt: SC Espresso House SRL, SC Argentine Bar Restaurant, SC Miniburgers Corner SRL, SC Kido Smart Play SRL, SC Evertogether SRL, SC Kungfu King SRL, SC MLS Invest Trading SRL, SC Geta Voinea Hair International SRL, SC Cosmobrands Group SRL, SC Rouge Nail Bar SRL.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol