25 septembrie 2021, 6:13

Apariție de senzație a fostei Primei Doamne Michelle Obama. Ce schimbare de look și-a făcut

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a făcut furori la un eveniment, cu noul său look mai îndrăzneț și cu un aer mai tineresc. Acest lucru nu este, însă, o noutate pentru soția lui Barack Obama, deoarece aceasta a început să fie tot mai des lăudată pentru aparițiile sale, fiind adesea apreciată pentru modul său de a se îmbrăca.

De data aceasta, nu ținuta a fost elementul care a făcut senzație pe rețelele de socializare, ci noua sa coafura, naturală şi ondulată, specifică afro-americanilor. Noul look nu a trecut neobservat pe Tweeter, unde userii au lăsat un val de comentarii pozitive lăudând noul ei aspect, mult mai îndrăzneţ decât cel protocolar afişat în vremea când era la Casa Albă, menționează Agerpres.ro.

Din 2018, soţia lui Obama a început să vorbească tot mai mult în spațiul public despre problemele cu care se confruntă femeile de culoare, în ceea ce privește coafura. „Scopul meu este de a avea părul sănătos”, a spus ea evidenţiind o problemă cu care se confruntă multe femei afro-americane obligate să aibă părul întins atunci când merg la serviciu.

Acesta este și unul din motivele pentru care Michelle Obama a decis să renunțe pentru o perioadă la tratamentele de păr și să își lase părul natural și creț.

Evenimentul la care a participat face parte din turneul de promovare a cărții sale autobiografice „Becoming” – „Povestea mea”, carte care a devenit bestseller la scurt timp după lansare.

Sursă Foto: agerpres.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.