10 aprilie 2021, 21:52

Arafat, în “deschidere” la Neversea și Untold. “Nu știm dacă se vor putea ține!”

S-au anunțat deja primele festivaluri pentru acest an. Două dintre ele și cele mai mari sent Neveresea și Untold, la Constanța și Cluj-Napoca. Aparența de normalitate este posibil să fie doar o aparență…

Petrecerea s-a spart înainte de a începe! Aflat duminică seara la Antena 3, Raed Arafat a anunţat că marile festivaluri anunţate pentru acest an s-ar putea să nu se ţină, pentru că nu va fi permis un număr de zeci de mii sau de sute de mii de oameni. Ci poate doar ca 100 sau 150 de persoane să desfăşoare o activitate împreună.

„Ei trebuie să anunţe oamenii că e pe riscul lor!”

S-a supărat pe mine cineva că am zis „atenţie că nu e sigur că veţi putea organiza concerte cu zeci de mii de oameni” (…)Au început să anunţe de vânzare de bilete, noi nici nu ştim cum o să fie la vară şi o să ajungem la faza în care din nou o să iasă discuţii, scandal, cine îi despăgubeşte pe cei care au cumpărat biletele, cine o să facă asta… Ei trebuie să anunţe oamenii că e pe riscul lor”, a afirmat Arafat.

El a precizat că până la vară se poate ajunge la o creştere din punct de vedere a situaţiei epidemiologice.

Nimeni nu poate să dea un răspuns concret acum şi răspunsul o să fie în funcție de cum evoluăm. Noi nu ştim cum evoluăm, s-ar putea să ne trezim cu o creştere şi cu un vârf nou, nu ştie nimeni. Riscul se asumă. Noi trebuia să fim corecţi şi să spunem atenţie şi asta este”, a mai transmis şeful DSU.

Arafat consideră că cine decide organizarea acestor festivaluri trebuie să îşi asume şi faptul că acestea nu se vor putea desfăşura.

„Nici măcar nu se încearcă găsirea unor soluţii”

Directorul de comunicare al festivalurilor Neversea şi Untold, Edy Chereji, a scris pe pagina sa de Facebook că este îngrijorat de aceste afirmaţii şi că întregul lanţ al industriei de evenimente ar fi afectat de încă un an de pauză, precizând faptul că nici măcar nu se încearcă găsirea unor soluţii.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.