1 iulie 2022, 9:04

Are 9 ani și… venituri de 30 de milioane de dolari

Nici nu știi: să te bucuri sau nu dacă ești părintele acestui copil. Puștiul din imagine a făcut aproape 30 de milioane de dolari în acest an.

Ryan Kaji, un băiat american în vârstă de nouă ani, s-a clasat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în topul Forbes dedicat celor mai bine plătite staruri de pe YouTube.

În perioada 1 iunie 2019-1 iunie 2020, Ryan Kaji a obţinut venituri de 29,5 milioane de dolari, iar videoclipurile lui, difuzate pe canalul său Ryan’s World, au totalizat 12,2 miliarde de vizualizări. Spun cei de la People.

Canalul său are nu mai puțin de 27,7 milioane de abonați, aproape dublu față de anul trecut.

Ce ne oferă Kaji?

Canalul de YouTube al  lui Ryan Kaji difuzează videoclipuri care îl prezintă pe băiatul născut în statul american Texas în timp ce desface cutii de jucării, realizează experimente de tip DIY (Do It Yourself), testează jocuri video şi îi învaţă pe tinerii internauţi cum să execute o serie de activităţi precum spălatul pe dinţi.

De la debutul său pe platforma YouTube în 2015, Ryan Kaji – al cărui canal se numea în trecut Ryan Toys Review, până la schimbarea denumirii sale oficiale în Ryan’s World în octombrie 2019 – şi-a extins brandul propriu pentru a promova mai multe categorii de produse. Precum jucării, articole vestimentare şi chiar un serial pentru preşcolari difuzat de Nickelodeon, intitulat „Ryan’s Mystery Playdate”.

Potrivit clasamentului întocmit de revista Forbes, cele mai multe dintre veniturile încasate de Ryan Kaji provin din „contracte de sponsorizare pentru mai mult de 5.000 de produse promovate pe canalul Ryan’s World”. Acestea includ figurine reprezentând eroi din filme de acţiune, dispozitive de tip walkie-talkie şi decoraţiuni pentru dormitoare.

Locurile 2 și 3

Pe locul al doilea s-a situat Jimmy Donaldson, un nou venit în universul platformei YouTube, care a obţinut venituri de 24 de milioane de dolari şi un total de peste 3 miliarde de vizualizări.

Pe poziţia a treia s-a clasat Dude Perfect, un grup alcătuit din cinci fraţi – Coby Cotton, Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney -, care distribuie videoclipuri ce îi arată în timp ce participă la activităţi copilăreşti, precum jocuri cu săbii laser şi pistoale Nerf care trag cu bile din spumă. Grupul a obţinut venituri de aproape 23 de milioane de dolari şi a totalizat 2,77 de miliarde de vizualizări.

Dacă vă întrebați ce și cum, iată cel mai vizionat clip al puștiului – peste 2 miliarde de accesări.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol