1 octombrie 2022, 17:24

Așteptarea a luat sfârșit. Apple, noi lansări

Gigantul american Apple a lansat ieri  cele mai noi modele ale laptopurilor MacBook Air, tabletelor iPad Pro, PC-ului Mac Mini, precum şi ultima versiune a softului său – iOS 12.1.

Versiunea îmbunătăţită a desktop-ului Mac mini nu include un monitor, tastatură sau mouse și este popular în rândul dezvoltatorilor de aplicații. Dispozitivul este disponibil în 2 variante – 4-core şi 6-core, având până la 2 TB de stocare SSD şi memorie de până la 64 GB. Preţul unui Mac Mini începe de la 799 dolari.

De asemenea, Apple a dezvăluit marţi o nouă versiune a laptop-ului MacBook Air, echipat cu un ecran Retina display cu o diagonală de 13,3 inchi, Touch ID o nouă tastatură şi un procesor Intel Core i5. În pofida îmbunătăţirilor, noul MacBook Air are un volum cu 17% mai mic decât predecesorul, cântăreşte doar 1,2 kilograme şi are o grosime de 1,5 centimetri. Şi acest produs va fi disponibil începând din 7 noiembrie la un preţ începând de la 1.199 dolari.

Apple a lansat ieri şi softul iOS actualizat – versiunea 12.1, cea mai mare îmbunătăţire fiind posibilitatea de a folosi aplicaţia pentru apeluri video Facetime în grupuri de maxim 32 de persoane concomitent.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol