12 ianuarie 2023, 2:57

Ateneul Român se redeschide!

Ateneul Român redeschide porţile pentru public la concertele Filarmonicii „George Enescu”!

Filarmonica „George Enescu” anunță că, pentru concertul simfonic cu public de joi, 27 și vineri, 28 mai 2021, în care Orchestra simfonică a Filarmonicii va fi condusă de Christian Badea, biletele sunt puse în vânzare online pe site-ul instituției.

Dirijorul principal, maestrul Christian Badea, va conduce un program integral Mozart, avându-l ca solist pe reputatul pianist spaniol Josu de Solaun.

Programul concertului de săptămâna viitoare este alcătuit integral din compoziții de Wolfgang Amadeus Mozart: Uvertura operei Flautul fermecat, Concertul nr. 21, în do major, pentru pian şi orchestră, KV 467, Simfonia nr. 41, în do major, KV 551, Jupiter.

Ateneul Român se redeschide! „Așteptăm publicul în număr din ce în ce mai mare în următoarele săptămâni”

Cele trei lucrări alese sunt tot atâtea capodopere şi şlagăre iubite de publicul larg, cu care Filarmonica „George Enescu” doreşte să întâmpine această îndelung aşteptată revenire în etape la normalitate.

„Așteptăm cu drag și nerăbdare reîntâlnirea cu publicul Ateneului, după o perioadă mult prea lungă. Odată cu primăvara, atât de frumoasă în București, reînnoim și bucuria de a reveni la muzică, la cultură, la viața normală. Vom începe cu Mozart, vom continua cu alți compozitori, pe măsură ce restricțiile sanitare se vor ridica și vom putea augmenta componența personalului orchestrei. Avem alături de noi soliști de mare talent. În concertele cu public de săptămâna viitoare va fi Josu de Solaun, câștigător al Concursului George Enescu, un pianist binecunoscut publicului român. Așteptăm publicul în număr din ce în ce mai mare în sala Ateneului  în următoarele săptămâni”, a declarat maestrul Christian Badea, dirijorul principal al Filarmonicii.

Prețurile biletelor sunt:

Categoria I: 110

Categoria II: 100 lei

Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul instituției.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare, pentru fiecare concert, aproximativ 350 de bilete, Sala mare a Ateneului Român fiind ocupată în proporție de 50 la sută din capacitate.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol