9 iunie 2023, 7:51

Grimus a lansat „Apatrizi”. Ascultă AICI

Clujenii de la Grimus anunță viitorul lor album de studio printr-o piesă proaspăt lansată – „Apatrizi” – o piesă despre revedere și despre dorul de concerte, de fani și de emoția de a pleca departe.

Și pentru că acest dor e împărtășit de mulți artiști, Grimus au inclus în noul lor videoclip și secvențe cu trupele prietene Byron, The Mono Jacks, Rockabella, Travka, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, E.M.I.L., Toulouse Lautrec și Pinholes – ca o reamintire despre cât de plină de sens e întâlnirea cu publicul.

Grimus a lansat „Apatrizi”. „Atât noi cât și fanii noștri am fost apatrizi în ultima vreme…”

“Ne-am gândit în primul rând la concerte ca fiind patria comună a trupelor și a publicului deopotrivă. Atât noi cât și fanii noștri am fost apatrizi în ultima vreme din acest punct de vedere. În același timp, apatrizi au fost în ultimul an organizatorii de festivaluri, tehnicienii de scenă, sunetiști, luminiști, proiecționiști, oamenii care promovează muzica și reviewerii de concerte și evenimente, dar și multe alte domenii și categorii de artiști. De aceea am considerat că e potrivit să începem promovarea albumului nou cu această piesă, pe care o dedicăm tuturor acestor oameni cu care am împărtășit sentimentul de anduranță”, spune  Vali Rauca, Grimus

Piesa „Apatrizi” sună foarte bine și este disponibilă pentru streaming și download la acest link

GRIMUS înseamnă:

Bogdan Mezofi – voce

Vali Rauca – voce, chitară

Cristian Csapo – chitară, voce

Titus Vădan – bass

Lehel Kiss – clape

Turi Gabor-Peter – tobe

Urmăriți

https://fb.com/grimusworld

https://instagram.com/grimusofficial


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol