20 octombrie 2021, 17:07

AZI, la Teatrul Evreiesc de Stat. Proiect on-line cu Maia Morgenstern, „28 DE ZILE”

Teatrul Evreiesc de Stat va prezenta astăzi, de la ora 19:00, proiectul on-line „28 DE ZILE„, realizat după un text scris de Olga Shiliaeva, în traducerea Ralucăi Rădulescu şi regia Catincăi Drăgănescu.

„Realizat exclusiv on-line, proiectul îşi propune să aducă în atenţia publicului o temă controversată şi actuală, mai ales în contexul social prezent.

Proiect on-line cu Maia Morgenstern

Având ca punct de pornire o întâmplare dramatică reală, petrecută în Rusia zilelor noastre, ’28 DE ZILE’ este un manifest, un strigăt pentru conştientizarea condiţiei femeii în societatea modernă, în încercarea de a-şi defini umanitatea şi scopul existenţei personale, oscilând între tradiţie şi prejudecăţi, între succesul profesional şi maternitate, între sentimente şi raţiune, între idealuri şi aspiraţii”, precizează un comunicat al teatrului, transmis luni AGERPRES.

Din dorinţa de a aduce în faţa publicului acest proiect, dar şi de a sublinia necesitatea unei dezbateri pe această temă, echipa artistică a participat pro bono la realizarea acestui proiect.

Din distribuţie fac parte Maia Morgenstern (voce), Natalie Ester, Alexandra Fasolă, Anka Levana şi Katia Pascariu. Editarea video a fost realizată de către Maria Drăghici.

Proiectul „28 DE ZILE” poate fi urmărit gratuit, pe paginile de Facebook şi YouTube ale Teatrului Evreiesc de Stat.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.