19 ianuarie 2021, 11:31

Bac de 10. Acces gratuit la Untold și Neversea pentru liceeni

Absolvenții de liceu sunt din nou motivați să obțină performanță la Bacalaureatul din anul acesta.

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă campania „Bac de 10” și în 2020. Campania constă în obținerea notei 10 la Bacalaureat pentru acces gratuit la edițiile de anul viitor ale Untold și Neversea.

Tinerii care promovează la sesiunea de toamnă din acest an vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile Untold și Neversea din 2021, în valoare de 10 euro, respectiv 20 de euro.

Pe lângă accesul gratuit vor primi și un voucher de 100 de lei din partea Kaufland România și consumație în valoare de 500 de lei la oricare dintre cele două festivaluri de anul viitor.

Directorul de comunicare al Untold și Neversea, Edy Chereji, susține că această campanie îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturității, arată stiri.tvr.ro.

Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricții, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvenții din acest an merită să fie recompensați și ei pentru munca depusă”, spune Chereji.

sursa foto: ziarmm.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.