5 martie 2021, 6:10

Bernie Sanders, bucuros. Ce vrea să facă, după ce imaginea cu el și mănușile a devenit virală

La ceremonia de învestitură a preşedintelui Joe Biden, senatorul american Bernie Sanders a fost fotografiat în timp ce purta o pereche de mănuşi cu un singur deget.

Imaginea a făcut furori pe internet, dar senatorul se arată bucuros de succesul pe care îl are și susține că ar putea contribui la strângerea a milioane de dolari în scopuri caritabile.

Nu doar că ne distrăm, dar avem de gând ca aici, în Vermont, să vindem în toată ţara hanorace şi tricouri, iar întreaga sumă care va fi colectată – mă aştept la vreo două milioane de dolari – va fi destinată unor programe precum ”Meals on Wheels”, care asigură hrana vârstnicilor cu venituri mici”, a spus Bernie Sanders întrebat dacă este la fel de amuzat de fotografie, conform agerpres.ro.

”Aşa că s-a dovedit a fi de fapt şi un lucru benefic, nu doar ceva amuzant”, a spus acesta.

Provocând amuzament la nivel global după ce a devenit virală, imaginea a fost editată în contexte dintre cele mai surprinzătoare: mănuşile lui Sanders atingând mâna lui Dumnezeu din pictura lui Michelangelo care decorează Capela Sixtină, senatorul democrat ajutând-o pe Demi Moore să modeleze lut la roata ceramică în celebra scenă din filmul ″Ghost″⁣ sau Sanders fiind prezentat alături de participanţii la Conferinţa de la Ialta din Al Doilea Război Mondial, în 1945, aşezat alături de prim-ministrul britanic Winston Churchill, preşedintele american Franklin Roosevelt şi liderul sovietic Iosif Stalin.

Jen Ellis, o profesoară din Vermont, a scris pe Twitter că i-a dăruit mănuşile lui Sanders, pe care le-a tricotat din lână reciclată de la nişte pulovere, în urmă cu doi ani, notează stirileprotv.ro.

sursa foto: youtube.com

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.