6 decembrie 2023, 16:29

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu lansează “Pe val”

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au lansat „Pe val”, o combinație captivantă de voci spectaculoase și emoții sincere. Piesa promite să cucerească ascultătorii prin profunzimea versurilor și refrenul fredonabil.

Bianca Tilici a declarat „Este piesa la care țin foarte mult și mă bucur că în sfârșit s-a lansat. O piesă la care s-a muncit foarte mult pentru a obține un rezultat pe care îl pot numi arta. Versurile sunt sincere iar eu le vizualizez ca pe o scrisoare către persoana iubită, o manifestare a iubirii, ceva mai presus de ‘te iubesc’.”

Bucuria colaborării este întregită de Liviu Teodorescu, care a mărturisit: „Piesa m-a prins din prima, am simțit o conexiune specială de la prima ascultare. Bianca are o voce cum n-am mai auzit în România.”

Călătorie emoțională

„Pentru mine, ‘Pe val’ este mai mult decât o piesă, este o călătorie emoțională și vizuală care invită publicul să se conecteze cu fiecare notă și cu fiecare cadru. Sperăm ca această melodie să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor și să rămână în inimile lor.” a adăugat Liviu Teodorescu.

Videoclipul, o adevărată operă de artă, a fost regizat de Ioana M Stan, cu producția semnată de Alex Toader și DOP David Mogan. Filmările au avut loc pe Transalpina și în Horezu, unde protagoniștii au trăit o adevărată aventură în căutarea celor mai spectaculoase cadre.

„S-a simțit ca o aventura pentru că unele cadre au fost destul de dificile. S-a filmat la 2 grade, pe vânt, cățărați pe stânci, ba chiar am avut teama că o să alunec și că o să cad la un moment dat pentru că outfit-ul nu era unul conceput pentru escaladat stânci. În cele din urmă, a meritat tot efortul.” a dezvăluit Bianca Tilici.

„Sper ca piesa „Pe val” să ajungă la inimile ascultătorilor și să devină piesa lor de suflet.” a concluzionat artista.

„Pе val” este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol