12 august 2020, 9:32

Brad Pitt, aplaudat de public după premiera ultimului film regizat de Quentin Tarantino

Celebrul actor american Brad Pitt a fost primit cu aplauze și strigăte de fanii săi mexicani, la premiera noului film al lui Quentin Tarantino ‘Once upon a time… in Hollywood’ în Ciudad de Mexico, relatează Agerpres.

Mult îndrăgitul actor se află într-un turneu de promovare a filmului în care joacă Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie și a vizitat până acum țări precum Rusia sau Italia, iar luni a ajuns în fața fanilor din capitala mexicană fiind întâmpinat cu mare căldură de public, mai relatează Agerpres.

Acesta a purtat chiar și un sombrero mexican, s-a fotografiat alături de fani și a mărturisit jurnaliștilor locali că se bucură de zilele pe care le petrece în Mexic, unde are parte de „multă animaţie”, potrivit sursei citate anterior.

Chiar dacă a fost anunțată și prezența lui Tarantino pe covorul roşu, Sony Pictures a anunțat până la urmă pe Twitter că bine cunoscutul regizor nu va putea asista la eveniment, nici la disertaţia ‘master class’ pe care urma să o susţină la complexul din Naucalpan şi nici la premiera filmului său.

Cea de-a noua peliculă a lui Quentin Tarantino este „A fost odată… la Hollywood/ Once Upon a Time In Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie, care a apărut pe marile ecrane din 26 iulie. Filmul a avut premiera mondială la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes.

Citește și: Cinematografia pierde unul dintre cei mai buni regizori. Quentin Tarantino s-ar putea retrage din lumea filmului


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.