4 august 2020, 3:12

Brad Pitt, discuție spațială cu un astronaut, despre consecințele vieții în cosmos

Brad Pitt a avut parte astăzi de o convorbire cu totul deosebită, a apelat Staţia Spaţială Internaţională (ISS), iar conversația purtată cu astronautul american Nick Hague s-a axat în mare parte pe consecinţele neaşteptate ale vieţii în cosmos. 

„Bătăturile de la picioare au dispărut rapid pentru că nu mă mai deplasez pe tălpi”, a spus Nick Hague care locuieşte în prezent pe ISS împreună cu alţi doi americani, doi ruşi şi un italian. ”Dar am calozităţi deasupra, pe degetul mare, pentru că mă agăţ permanent de lucruri cu degetul mare”, a explicat astronautul, potrivit Agerpres.

Este unul dintre numeroasele lucruri ciudate la care nu ne gândim despre Pământ”, a spus el.  „E incredibil”, a răspuns Brad Pitt, potrivit Agerpres.

Celebrul actor american s-a aflat în vizită la sediul agenţiei spaţiale americane NASA de la Washington, iar conversația a durat 20 de minute și a fost retransmisă de NASA TV.

Brad Pitt se află acum într-un turneu de promovare al celui mai recent film al său, „Ad Astra”, în care joacă rolul unui astronaut lansat într-o misiune periculoasă către extremitățile sistemului solar.

Interlocutorul lui Pitt, împreună cu întreg echipajul ISS au văzut recent filmul, iar actorul nu s-a putut abține din a-i cere un feedback serios despre prestația sa.

Hai să vorbim despre mine. Cum ne-am descurcat? Cum a fost gravitaţia zero?”, a întrebat actorul.

A fost foarte bine”, a răspuns astronautul, potrivit Agerpres.

Pe lângă acest lucru, conversația celor doi s-a axat mai mult pe detalii despre viața la bordul ISS, unde astronautul lucrează de la 7:30 la 19:30.

Astronautul i-a explicat actorului că reuşeşte să aibă un program normal, în ciuda celor 16 răsărituri şi apusuri zilnice, cu ajutorul luminilor potrivite pentru dimineaţă şi seară de la bordul ISS, iar în ceea ce priveşte muzica i-a răspuns: ”Facem cu rândul”, mai menționează Agerpres.

Articolul complet poate fi citit aici.

Sursă Foto: Agerpres


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.