16 mai 2021, 11:51

București. Festivalul Naţional de Improvizaţie începe într-o săptămână

Festivalul Naţional de Improvizaţie – !MPRO 8 începe joia viitoare și  se va desfăşura în perioada 22-25 octombrie, în aer liber, la terasa acoperită a Casei Universitarilor din Bucureşti.

Tema ediţiei este „Procesul creativ”, punând în lumină şi provocând artiştii să creeze diverse forme de exprimare artistică rezultate din improvizaţie.

În cadrul festivalului vor fi prezentate 16 spectacole „curajoase, perspective noi şi incursiuni inedite în genuri mult apreciate”, care îşi propun să atragă publicul din Bucureşti „într-o lume fascinantă în care nimic nu e imposibil”.

Invitaţii ediţiei a opta a !MPRO sunt actorii trupei „Anananas & Pampamplemousse” din Franţa – Dan Seyfried, Gael Doorneweerd-Perry and Cédric Marschal.

Ei aduc în premieră la Bucureşti un show jucat cu succes în mai multe ţări din Europa, care include poveşti create pe loc în jurul unor obiecte primite de la spectatori. Pe lângă atelierele pe care le vor susţine, vor juca pe 25 octombrie, de la ora 21,00, în ultima seară de festival, un spectacolul free-form intitulat „Just Play”.

Artiştii vor susţine cinci ateliere, dedicate improvizatorilor, în funcţie de diferitele lor niveluri de experienţă.

Mai multe pe site-ul FESTIVALULUI

Foto: Wikipedia


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.