20 mai 2024, 23:50

Campanie antidrog de amploare în centrele universitare din ţară

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a anunţat, luni, la Focşani, o amplă campanie antidrog în 20 de centre universitare din ţară, campanie finanţată cu fonduri de la Comisia Europeană, transmite Agerpres.

„Vreau să vă anunţ că, începând din data de 1 aprilie până la finalul lunii aprilie, cu sprijinul fondurilor de la Comisia Europeană pe Anul tineretului, vom avea, cred eu, cea mai amplă campanie de prevenţie pe ceea ce înseamnă consum de droguri, dar şi alte forme de adicţie, violenţă domestică, trafic de persoane. Vom fi prezenţi în toate centrele universitare din România, respectiv 20 de centre. Este o campanie pe care o vom desfăşura cu sprijinul ministerelor care fac parte din CSAT”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Natalia Intotero.

Potrivit ministrului Familiei, în cadrul acestei campanii vor fi implicaţi studenţi de la facultăţile de Medicină, Asistenţă socială sau Psihologie, dar şi tineri care au reuşit să treacă peste problemele de adicţie.

Ministrul Natalia Intotero a fost prezentă, luni, la DGASPC Vrancea, în cadrul unei campanii de distribuţie a unor produse destinate copiilor instituţionalizaţi, în vederea atenuării riscului de excluziune socială a copiilor şi tinerilor aflaţi în centrele rezidenţiale al Protecţiei Copilului.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol