11 decembrie 2023, 21:31

Canalul de știri al Televiziunii Române, TVR Info, va emite din nou începând cu 22 iunie

Sub sloganul „Știri de încredere”, TVR Info va prezenta subiecte relevante și fapte esențiale, informații verificate atent și comentarii echilibrate, contextualizate.

„TVR are viitor pentru că are profesioniști! Revenirea canalului TVR Info este o nouă dovadă că Televiziunea Română își asumă cu responsabilitate misiunea publică, în interesul tuturor cetățenilor României.

Avem nevoie mai mult ca niciodată de știri de încredere, atent verificate, realizate de jurnaliști cu experiență, care să ne ajute să navigăm prin vremurile complicate pe care le traversăm.

Deși peisajul media nu pare să ducă lipsă de televiziuni de știri, realitatea este că nevoia de informații de calitate, serioase, echidistante, abordate cu calm și responsabilitate, este mai mare ca niciodată. Pentru a răspunde acestei nevoi, relansăm TVR Info!

Nu în ultimul rând, TVR Info este și o demonstrație a seriozității cu care ne asumăm imperativul cheltuirii responsabile și eficiente a banului public. Atât TVR Info cât și TVR Cultural, pe care îl vom relansa la toamnă, vor fi finanțate din bugetul existent al televiziunii publice, fără alocări financiare suplimentare”, spune Dan Cristian Turturică, Preşedinte-Director General al SRTv.

Producțiile TVR Info vor fi realizate de către Direcția de Știri a Societății Române de Televiziune.

TVR Info se închisese în urmă cu 7 ani.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol