11 iunie 2022, 7:17

Când are loc UNTOLD 2021? Organizatorii au stabilit

Organizatorii UNTOLD au anunțat astăzi data ediției 2021.  Când are loc UNTOLD 2021?

Organizatorii anunţă că ediţia din 2021 a festivalului, a şasea, va avea loc în perioada 5-8 august.

„Unul dintre cele mai aşteptate momente de fanii festivalului UNTOLD este în fiecare an anunţarea datei pentru ediţia următoare. Este momentul în care fanii festivalului încep să viseze la experienţele unice din anul următor. Să-şi dorească să vadă pe una din cele 10 scene din festival artistul favorit. Să-şi strângă gaşca de prieteni. Și bineînţeles să-şi facă planuri pentru o vară de neuitat. Dacă în anul 2020 toate aceste lucruri nu au fost posibile, anul 2021 vine cu încredere şi optimism de la organizatorii festivalului UNTOLD. Care au început pregătirile pentru ediţia cu numărul şase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD. În 2021, al şaselea capitol din povestea UNTOLD se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat.

Organizatorii UNTOLD mizează, în demersul lor, şi pe faptul că până la ediţia de anul viitor va fi funcţional un vaccin anti-COVID-19.

Ei mai spun că reprezentanţii UNTOLD, alături de alţi organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanţii Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite. Astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiţii.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol