CITIRE

Când va fi lansat noul televizor de la Samsung, su...

Când va fi lansat noul televizor de la Samsung, supranumit „peretele”

Samsung a prezentat în premieră noul său televizor, supranumit „peretele”, în cadrul conferinţei CES 2018 de la Las Vegas. Acesta va fi cel mai mare televizor produs în serie din lume, dimensiunile acestuia fiind cel puţin impresionante. Diagonala lui este de peste trei metri şi jumătate.

„Peretele” este un televizor modular, fără margini de jur împrejurul display-ului, care va fi lansat în această vară, în luna august. Tehnologia de la baza acestuia se numeşte MicroLED şi, conform spuselor oficialilor companiei sud-coreene, este capabilă să ofere perfomanţe demne de display-urile OLED, şi să aibă, în acelaşi timp, o durată de viaţă mai mare, potrivit ubergizmo.com.

sursa: Altfel.md

Noul televizor de la Samsung este cu atât mai impresioant datorită faptului că poate fi configurat să funcţioneze modular, adică să împartă ecranul în mai multe părţi, pe baza cerinţelor de vizionare ale clientului. Nu este chiar un televizor de pus în sufragerie, fiind destinat mai degrabă spaţiilor largi.

Cu toate că Samsung a anunţat data oficială a lansării noului televizor, compania sud-coreeană nu a sepecificat încă cât va costa peretele. Însă dacă e să ne luăm după tehnologia folosită la fabricarea acestuia şi la dimensiunile ieşite din comun, „peretele” va fi, cu siguranţă, unul dintre cele mai scumpe televizoare din lume.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.