5 decembrie 2023, 18:18

Vei putea plăti cu cardul în toate mașinile STB

Plata călătoriei cu cardul bancar direct în vehicule va fi posibilă în toate mijloacele de transport ale Societății de Transport București (STB), în condiţiile în care, până acum, această facilitate era disponibilă doar în autobuzele noi Otokar şi Mercedes Hibrid.

Termenul de implementare a serviciului de plată cu cardul bancar direct în vehicule este de 180 zile, condiţionat şi de situaţia pandemică la nivel internaţional ce a afectat piaţa de componente electronice şi implicit numărul mare de echipamente necesare pentru tot parcul STB.

„Utilizatorii noştri aşteaptă simplificarea procesului de plată şi integrarea tehnologiei în rutina lor zilnică. Ei pot folosi cu uşurinţă dispozitive ca telefonul mobil sau smartwatch-urile asociale unui card bancar pentru a achita călătoria direct la validatorul din vehicul, fără grija unui card de transport sau deplasarea la un centru de vânzare”, a declarat directorul general al STB SA, Adrian Criţ.

Un alt avantaj al acestei soluţii de digitalizare a serviciilor de plată este acela că validatoarele permit atât plata cu cardul bancar, cât şi plata cu cardul de transport.

Foto: STB


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol