CITIRE

Care sunt cei mai loiali prieteni în funcție de zo...

Care sunt cei mai loiali prieteni în funcție de zodie

Suferă de încăpăţânare, dar au o loialitate de fier când vine vorba de prietenii lor. Extrem de responsabili şi serioşi, aceşti nativi se dedică 100% oamenilor pe care îi aleg să le fie aproape.

 

sursa: horoscopcafe.ro

Este foarte greu să-ţi faci prieten un Berbec din cauza standardelor extrem de stricte în a-şi alege oamenii care să Ie fie alături. Ei au o capacitate extraordinară de a rezolva cu uşurinţă problemele prietenilor, abilitate care apare în mod natural. Pe de altă parte, sunt destul de brutali când îşi spun părerea cu privire la cei din jur, lucru care ar putea dăuna prieteniei. Cu toate acestea, pe ajutorul unui nativ Berbec puteţi conta oricând.

sursa: horoscopcafe.ro

Extrem de responsabili şi serioşi, Capricornii se dedică 100% oamenilor pe care îi aleg să le fie prieteni. Guvernaţi de soare, aceşti nativi cred că acţiunile vorbesc mai tare decât cuvintele şi sunt dispuşi să-şi demonstreze oricând loialitatea. Cu toate acestea, la cel mai mic semn de dezinteres sau neimplicare, ei vor pune capăt prieteniei abrupt. Le place să se ocupe de orice problemă şi se dedică rezolvării acesteia. Ei preferă lucrurile previzibile şi nu acceptă să fie luaţi prin surprindere. Vor fi întotdeauna gata să uite şi să ierte greşelile din trecut, acceptând din nou prietenia, atunci când le dovediţi că meritaţi o nouă şansă.

sursa: horoscopcafe.ro

Suferă de încăpăţânare, dar au o loialitate de fier atunci când vine vorba de prietenii lor. Le vor rămâne aproape până la sfârşit, indiferent de circumstanţe. Una dintre marile calităţi ale lor este că sunt extrem de sociabili şi se împrietenesc cu uşurinţă cu toată lumea. Nu sunt deloc selectivi şi încearcă să fie cât mai prietenoşi posibil, lucru care le va aduce şi multe dezamăgiri.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.