30 noiembrie 2020, 7:10

Sperai că o să scapi de singurătate? Zodiile care nu vor avea parte de iubire de Valentine’s Day

Valentine`s Day 2020 va fi o zi a extremelor pentru zodii. În timp ce unele zodii vor avea parte de o seară de neuitat, însă pentru unii această zi va fi una plină de ghinion. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 14 februarie și dacă te numeri printre cei norocoși.

Peștii vor avea o zi de coșmar

Peștii sunt recunoscuți pentru caracterul lor dual și pentru faptul că obișnuiesc să grăbească mersul firesc al lucrurilor, cel puțin atunci când vine vorba de relații. Din acest motiv, nativii din zodia Pești riscă să rămână singuri de Valentine’s Day. Chiar dacă sunt foarte prietenoși cu persoana iubită, aceștia își fac prea multe planuri și așteptări foarte mari pentru ziua de astăzi. Totodată, caracterul lor de piatră și tendința de a domina persoana iubită îi vor pune bețe în roate. Astfel, în cuplu va exista o atmosferă tensionată, iar certurile își vor face simțită rapid prezența, potrivit a1.ro. 

Tensiune și certuri pentru Vărsători

Iubirea nu va pluti în aer astăzi pentru Vărsători, ci mai degrabă tensiunea și certurile. Caracterul sensibil al Vărsătorilor îi fac pe aceștia să se arunce cu capul înainte în relații extrem de pasionale la început, a căror flacără se stinge pe parcurs. Nativii din zodia Vărsători se îndrăgostesc repede și se plictisesc la fel de repede de oamenii care-i înconjoară. Așa se face că, de Valentine’s Day, Vărsătorii se vor afla într-o mare dilemă: să iasă în oraș cu persoana iubită sau să lenevească în casă? Discuțiile pe baza acestui subiect vor naște, cu siguranță conflicte între parteneri, iar de aici și până la o ceartă serioasă, mai este doar un pas.

Valentine’s fiasco pentru Tauri

Taurii se vor simții astăzi ca într-o comedie plină de umor negru. Astăzi se deschide Cutia Pandorei și vor ieși la suprafață toate reproșurile și frustrările acumulate de parteneri, în ultimul timp. Această atmosferă tensionată va plana în viața de cuplu a taurilor pe tot  parcursul lunii februarie. Însă în final lucrurile se vor îndrepta în direcția bună, pentru că, în ciuda faptului că totul le merge pe dos, taurii vor găsi soluția salvatoare doar împreună cu persoana iubită. Asta dacă nu vor decide să rupă legăturile și să se despartă definitiv chiar astăzi.

Sursă Foto: coppia.pourfemme.it


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.