11 aprilie 2021, 7:23

Ai dormi o noapte în casa lui Buffalo Bill din „Tăcerea mielilor”?

Ți-a plăcut „la nebunie” filmul „Tăcerea mielilor”? Ei bine, casa în care ucigașul în serie Buffalo Bill își sechestra victimele va fi în curând de închiriat, iar pachetul include faimoasa pivniță a groazei. Situat în Perryopolis, o suburbie din Pittsburgh (Pennsylvania), acest conac de 216 metri pătrați, construit în 1910, a păstrat cea mai mare parte a design-ului interior folosit în film.

Vândut acum cinci ani pentru 195.000 de dolari, conacul tocmai a fost cumpărat cu 290.000 de dolari de către un designer de film, Chris Rowan, care vrea să-l transforme într-un loc turistic, cu posibilitatea, mai târziu în acest an, de a oferi spre închiriere camerele. Noul proprietar, specializat în decoruri de filme, intenționează să refacă atelierul sordid al lui Buffalo Bill și să construiască o replică a puțului în care Jame Gumb își cobora victimele. Acest puț nu există în casa actuală și scenele corespunzătoare din film au fost filmate în studio.

Casa are trei etaje și patru dormitoare și este construită în stilul victorian Princess Anne. Cu excepția unor lucrări minore de amenajare și zugrăveală, exteriorul casei rămâne neschimbat față de film. În interior, pardoselile originale din lemn de esență tare, corpurile de iluminat, ușile, șemineele și tapetul sunt toate încă intacte.

Casa se află pe o proprietate de 7.000 mp, de-a lungul râului Youghiogheny.

Foto: Youtube


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.