23 iulie 2024, 9:18

Nu a returnat o casetă închiriată. După 21 de ani, a avut probleme cu legea

Ani de zile, Caron McBride (52 de ani) din SUA n-a înțeles de ce a fost concediată spontan de la slujbe sau de ce a avut probleme cu găsirea uneia noi. La începutul acestei luni, când a încercat să-și schimbe numele de familie din permisul de conducere din Texas, a aflat în cele din urmă de ce. Numele ei era asociat cu o fraudă. Motivul? Nu a returnat o casetă VHS cu filmul „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”, un sitcom din anii ’90, după ce a închiriat-o de la un centru video din Norman, Oklahoma, în 1999.

Între timp, procurorii din comitatul Cleveland au declarat că renunță la acuzație și clasează dosarul lui McBride.

Deși magazinele de închiriat filme pe casete VHS sau DVD-uri nu mai există de ceva timp, acest magazin din orașul american a lăsat o pată în cazierul lui Caron.

McBride a aflat pentru prima dată despre acuzația de delict după ce s-a căsătorit, în noiembrie, în Texas. Când a trimis un e-mail Departamentului de Autovehicule din Texas, pentru a-și schimba numele de familie în Davis, a aflat că există o problemă cu ea înregistrată în Oklahoma. Procurorul din Cleveland a informat-o că există un mandat de arestare pe numele ei, din martie 2000.

Potrivit documentelor instanței, McBride a închiriat „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă” pe 14 februarie 1999, din Movie Place, un magazin video acum închis. Caseta valora 58,59 dolari și trebuia returnată în maximum zece zile, conform contractului de închiriere. McBride a spus că nu-și amintește despre închiriere, dar că poate știe cine a închiriat de fapt caseta. Ea trăia atunci cu un bărbat, cu care a avut doi copii și este posibil ca el să fi fost cel care a închiriat caseta în numele ei.

McBride i-a spus procurorului că nu a urmărit niciodată serialul și nici nu a auzit de vrăjitoarea adolescentă.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol