22 ianuarie 2021, 5:17

Cât costă cel mai scump frigider din lume? Află ce-l face să fie atât de diferit de restul

Te-ai gândit vreodată cât este dispus să plătească cineva pentru un frigider? Majoritatea oamenilor se folosesc de acest obiect electrocaznic doar pentru a depozita alimentele și ale menține proaspete o perioadă mai mare de timp.

Acestea au devenit atât de comune încât în ultimele decenii au devenit un element comun în majoritatea caselor și nu ne mai putem imagina viața fără ele. Însă cineva s-a gândit că și aceste obiecte banale pot suferi transformări uluitoare.

Chiar dacă majoritatea dintre noi aleg să cumpere un frigider ghidându-se după o serie de calități cum ar fi consumul de energie electrică sau capacitatea de depozitare, la această listă s-ar putea adăuga de acum și alte caracteristici.

Asta pentru că unele companii de electrocasnice au pus în vânzare frigidere care ajung să coste maimult decât o mașină. Una dintre aceste companii este e Meneghini, care produce un frigider care costă 41.000 de dolari, notează Home Stratosphere, potrivit Descoperă.ro. 

Meneghini La Cambusa este un frigider cu trei uşi care are 218,5 centimetri înălţime, 249 de centimetri lăţime şi 63 centimetri adâncime; aceste dimensiuni oferă un spaţiu de depozitare de 334 litri.

Compania care produce și vinde acest model arată faptul că prețul acestui frigider crește sau scade, în funcție de „accesoriile” pe care clienții vor să le adauge. Pe lista de opțiuni se mai adaugă și crane LCD, un aparat de cafea, un cuptor cu microunde, un cuptor cu mai multe funcţii şi un cuptor cu aburi. Totodată, capacitatea frigiderului poate asigura și depozitarea a 100 de litri de băuturi.

Sursă Foto: parade.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.