1 decembrie 2021, 19:48

Câte persoane și-au luat jucăriile și au migrat pe Telegram în seara când a căzut Facebook? Rușii vorbesc de un adevărat record!

Peste 70 de milioane de utilizatori s-au alăturat mesageriei securizate Telegram, a declarat fondatorul său rus, Pavel Durov, o consecință a întreruperii masive care a afectat aplicațiile concurentului său Facebook, scrie theverge.com.

„Am primit cu bine peste 70 de milioane de utilizatori de pe alte platforme într-o singură zi”, a spus Durov pe contul său Telegram, referindu-se la „o creștere record a numărului de înregistrări”.

„Sunt mândru de echipa noastră care a reușit această creștere fără precedent, deoarece Telegram a continuat să funcționeze fără probleme pentru majoritatea utilizatorilor noștri”, a continuat miliardarul în vârstă de 36 de ani.

O întrerupere mondială a forțat luni miliarde de utilizatori să renunțe la toate serviciile Facebook, de la WhatsApp la Instagram, prin Messenger și Oculus.

Profitând de această cădere, mesageria Telegram a ajuns luni de pe locul 56 pe locul 5 printre cele mai descărcate aplicații gratuite din Statele Unite, potrivit firmei specializate SensorTower.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.