20 mai 2024, 0:28

Ce filme cu Tom Cruise NU putem vedea din cauza pandemiei. Sunt “doar” trei

Deja se ajunge în momentul în care foarte multe filme stau pe hold din cauza pandemiei, în așteptarea momentului în care sălile de cinema se vor redeschide. Tom Cruise, de exemplu are 3 astfel de producții, toate importante. Oare ce filme cu Tom Cruise NU putem vedea din cauza pandemiei?

Sunt titluri mari, pentru că ele fac parte din serii importante.

Viitoarele proiecte ale lui Tom Cruise nu vor fi lansate prea curând în sălile de cinema. Fanii actorului aşteaptă să vadă „Top Gun: Maverick” şi cele două continuări din franciza „Misiune: Imposibilă”.

Lansarea celor trei filme a fost din nou amânată din cauza pandemiei de Covid-19, anunţă site-ul Deadline.

Filme cu Tom Cruise – „Mission: Imposible 7&8”, „Top Gun: Maverick” – pentru 2022 și 2023

„Mission: Imposible 7” trebuia să apară pe ecrane în noiembrie. Studioul Paramount a anunţat vineri seară că lungmetrajul de acţiune a fost reprogramat la finalul lui mai 2022.

Pe cale de consecință logică, şi „Mission: Impossible 8”, prevăzut pentru noiembrie 2022, va fi amânat pentru 7 iulie 2023.

Filmul „Top Gun: Maverick”, programat în iulie 2021 (data de lansare iniţială era iulie 2019) a fost amânat de mai multe ori, mai întâi cu scopul de a perfecţiona scenele aeriene, apoi din cauza crizei sanitare. Va rula pe ecrane la la 19 noiembrie 2021. Asta dacă nu se mai amână din nou.

La 22 de ani de la filmul lui Tony Scott, Tom Cruise a reluat personajul Maverick. El va fi pe afiş alături de Miles Teller, Glen Powell, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Ed Harris şi Jon Hamm.

Realizat de Joseph Kosinski (Oblivion), acţiunea din „Top Gun: Maverick” are loc în zilele noastre şi prezintă finalul luptelor aeriene şi sosirea dronelor, a unei tehnologii care îl depăşeşte pe Maverick.

Haideți măcar să ne delectăm cu unul dintre trailere!

Citește și:

Chiar se termină? Ultimul sezon „The Walking Dead”, în august


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol