20 ianuarie 2022, 9:56

Ce vedem azi în FNT? Ștefan Iordache, Dan Puric, Tompa Gabor

Programul celei de-a şasea zile este extrem de dens și reuneşte unsprezece evenimente pe cele trei scene multimedia. Noi am ales pentru dvs câteva doar. Ce vedem azi în FNT?

Ora 15:00, REGELE SCAMATOR – Ştefan Iordache ne va fermeca din nou cu talentul său magnetic, în cadrul secţiunii Spectacolul ascuns. Documentarul realizat de Ludmila Patlanjoglu este un prilej de aducere aminte cu bucurie şi emoţie, un memento despre cariera unui actor unic.

Link AICI.

Ora 19:00, Trei surori, regia Gábor Tompa. Spectacol al Teatrului Maghiar de Stat Cluj-Napoca (2008).

Link AICI.

Ora 20:00, pe TVR3, suntem invitaţi în „lumea ieşită din matcă” din Danemarca lui Hamlet, în regia lui Vlad Mugur. Un spectacol care a demitizat interpretările clasicizate despre cel mai cunoscut personaj al dramaturgiei universale.

Vizionare TVR3

Ora 22:00, Toujours l’amour – un recital Dan Puric, având-o ca parteneră pe Carmen Ungureanu. Pantomimă, muzică, dans, într-un spectacol plin de sensibilitate şi umor. O hipnotizantă poveste cu şi despre iubire. Bucuriile şi amarul dragostei, irezistibile „demonstraţii” de amor, surprinse în cele mai variate locuri şi ipostaze.

Link AICI.

Ora 23:00, Amalia respiră adânc – un one-woman show Anca Hanu, regia Tudor Lucanu. „Amalia respiră adânc nu este un spectacol, ci o poveste. O poveste care recreează universul regimului comunist în toată absurditatea sa. O poveste a unui suflet rătăcit prin comunism. O poveste care nu condamnă trecutul, ci îl evocă..”

Link AICI.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.