26 octombrie 2021, 21:13

Cea dintâi premieră a stagiunii la Teatrul de Comedie: “Nepotul meu, Veniamin”, în regia lui Vlad Massaci

Teatrul de Comedie anunță premiera spectacolului NEPOTUL MEU, VENIAMIN de Ludmila Ulițkaia, regia Vlad Massaci, scenografia Iuliana Vîlsan, muzica originală Vasile Șirli, joi 30 septembrie, ora 19.00, la Sala Radu Beligan.

„Nepotul meu, Veniamin este o poveste emoționantă și plină de umor, scrisă de Ludmila Ulițkaia, despre viața care nu încetează să se nască din suferință, parcă în ciuda suferinței. Și mai e o poveste despre înțelepciune. Despre înțelepciunea de a-ți dori în final ceea ce viața îți oferă. Veniamin, nepotul nenăscut, mult așteptat este metafora pentru viitorul fără de care viața nu are nici un sens. O poveste evreiască plină de încurcături, umor și cu personaje admirabile. Și mai ales o poveste despre toleranță”, spune Vlad Massaci.

„Am creat un spațiu atemporal, spiritual și spiritualizat, în care fiecare lucru face referință la un cod de viață și la un mod de raportare la lumea exterioară etern, valabil oriunde și oricând. Spațiul este oglinda sufeletelor celor care îl locuiesc în prezent și care va fi transmis celor ce vor urma”, este de părere Iuliana Vîlsan, care semnează scenografia.

Spectacolul, născut dintr-o inedită colaborare între Teatrul de Comedie și Teatrul Evreiesc de Stat, reunește în distribuție unele dintre cele mai îndrăgite nume ale teatrului românesc: Maia Morgenstern (Esfir Livovna) și Emilia Popescu (Elizaveta Iacovlevna), secondate de Andreea Alexandrescu (Sonecika), Răzvan Krem Alexe și Andrei Miercure (Vitea).


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.