15 aprilie 2024, 17:58

Cea mai mare companie aeriană din lume caută experți IT din România

Grupul Emirates, care include companiile Emirates – cea mai mare companie aeriană internațională din lume și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii în domeniul transportului aerian, caută specialiști IT din România care să lucreze în Dubai și va organiza la București interviuri pentru recrutare, la jumătatea lunii ianuarie 2024, potrivit Economedia.

Grupul Emirates caută să recruteze în lunile următoare peste 200 de experți IT pentru diverse poziții din domeniile software engineering și technical software engineering, DevOps, hybrid cloud, Agile delivery, managementul tehnic al produselor, digital workplace, cybersecurity, arhitectură IT, inovație și managementul serviciilor, scrie Business Review.

Emirates are o politică salarială și de indemnizații competitivă, oferă eligibilitate pentru dividende, un pachet avantajos de servicii medicale și de asigurări de viață, concediu anual și bilete de avion pentru familie, precum și reduceri semificative la biletele de avion pentru persoanele aflate în întreținere, familia extinsă și prieteni, cu care pot călători în toate cele 130 de destinații din rețeaua Emirates.

Cardul Emirates Platinum le oferă angajaților o serie de privilegii și reduceri în mii de magazine, cluburi, clinici, instituții de învățământ, la retaileri și operatori din domeniul ospitalității din Emiratele Arabe Unite și din întreaga lume.

Echipa IT a grupului lucrează la proiecte de ultimă generație B2C, B2B, servicii de suport și operațiuni pentru peste 40 de branduri și companii din Dubai și din întreaga lume.

Echipa proiectează, dezvoltă și asigură într-un mod eficient mentenanța software și a sistemelor care contribuie în mod real în susținerea operațiunilor, creșterea veniturilor, controlul costurilor, maximizarea businessului și a eficienței personalului și generează implicare internă.

Printre proiectele recente pe care echipa IT le-a furnizat se numără contribuția sa la lansarea spre vânzare a produsului premium economy al Emirates, optimizarea serviciilor de catering cu ajutorul modelelor de inteligență artificială, integrarea datelor biometrice în operațiunile de check-in și activarea sistemului de autopredare a bagajelor, precum și la managementul sistemelor cargo și resurse ale dnata.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol