21 ianuarie 2022, 3:10

Cea mai mare navă de croazieră din lume, pregătită de lansare

Un vapor de 362 de metri lungime, 64 de metri lățime și 236.857 de tone a fost lansat la apă.

Cel mai mare vas de croazieră din lume, „Wonder of the Seas”, a părăsit portul Saint-Nazaire, Franța. Navă construită de compania americană Royal Caribbean, care poate primi peste 9.000 de persoane la bord, dintre care 7.000 de pasageri, a andocat în Marsilia pentru ultimele retușuri, arată libertatea.ro.

Vaporul va efectua primul voiaj oficial anul viitor. Acesta are la bord 20 de restaurante și 11 baruri, care deservesc până la 6.988 de pasageri, pe 18 punți. Capacitatea de cazare: 2.867 de cabine.

Wonder of the Seas are opt zone de agrement, inclusiv promenadă, centru spa și de fitness, magazine de lux. Printre facilitățile pentru pasageri se mai numără un perete de escaladă, un carusel și o tiroliană. „Central Park” este primul parc viu de pe mare și va găzdui peste 20.000 de plante.

Construcția navei a început în 2019 și trebuia să fie gata în 2021, dar din cauza pandemiei de COVID-19 au fost întârziate lucrările.

Din martie până în noiembrie anul viitor, „Wonder of the Seas” va face un voiaj în largul coastelor Hong Kong, China, Japonia și Coreea de Sud.

sursa foto: royalcaribbeanblog.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.