28 septembrie 2022, 4:34

Cel mai urât câine din lume

Numele lui este „Happy Face” (ce-i drept, stăpânul nu poate fi acuzat de lipsă de imaginație) și a fost desemnat cel mai urât câine din lume.

Competiția care l-a încoronat pe „Happy Face” a avut loc în Petaluma, California, scrie NY Times.

În cadrul finalei, câinele, în vârstă de 17 ani, a învins alţi nouă concurenţi într-o competiţie populară, care se organizează anual de zeci de ani.

Conform informațiilor, campionul a fost adoptat anul trecut, în timpul pandemiei de coronavirus, de muziciana Jeneda Benally, în vârstă de 41 de ani, din Arizona.

Povestea tristă a lui „Happy Face”

Stăpâna câinelui a declarat că la canisa pe care urma să o viziteze i s-a relatat despre un câine în vârstă cu probleme de sănătate. „Personalul de la canisă a încercat să mă pregătească pentru ceea ce urma să văd. Am vazut o creatură care era într-adevăr în vârstă, avea nevoie de o a doua şansă şi merita să fie iubită”, a spus proprietara.

Medicii veterinari au avertizat-o că, din cauza problemelor de sănătate, câinele ar mai putea trăi doar câteva săptămâni.

Însă, „dragostea, bunătatea şi sărutările mamei l-au ajutat” să depăşească aceste probleme, a adăugat Benally.

Ce spune stăpâna despre „Happy Face”? „Îşi petrece timpul dormind, sforăie, geme în somn şi atunci când este fericit scoate cele mai ciudate sunete”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol