16 septembrie 2021, 23:48

Cele mai așteptate animații ale anului 2018

O serie de animații spectaculoase își fac apariția în noul an. Pentru alegerea cea mai potrivită, v-am pregătit o scurtă prezentare a ceea ce urmează să fie difuzat în industria cinematografică 2018.

Early Man (Omul timpuriu)


Filmul Early Man prezintă începuturile civilizației, când creaturile preistorice și mamuții lânoși stăpâneau Pământul. Întreaga poveste se petrece în jurul lui Dug și a tovarășului său, Hognob, care  se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth cu scopul de a salva căminul. Genul acestui film este aventură, comedie și fantastic.

SmallFoot (Picioruș mic)

Creatura Yeti, care la prima vedere este înspăimântătoare, descoperă o specie evazivă sub denumirea de „oameni”. Pe cât de fioroasă pare această creatură, pe parcursul filmului se arată a fi chiar opusul. Astfel, în jurul acestora se creează o adevărată aventură extrem de amuzantă. Genul acestui film este comedie, fantastic și musical.

Peter Rabbit (Iepurele Peter)

Filmul relatează povestea unui iepure rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier. Peter Rabbit este o nouă adaptare a marelor ecrane, inspirat din clasicele cărți cu poveşti pentru copii semnate de Beatrix Potter. Genul acestui film este aventură, comedie și fantastic.

Duck Duck Goose (Rață, rață, gâscă)

Principalul personaj, Peng, este un gâscoi aventuros. Crezând că este cel mai bun, își petrece timpul încercând nenumărate cascadorii, dar, în urma salvării celor doi pui de rață orfani, Chi și Chao, din ghearele pisicii Banzou. Rămas alături de cele două rățuște, pentru a le mai apăra de astfel de evenimente, el devine ca un protector. Acest fapt deschide noi aventuri, iar Peng va înțelege puterea iubirii necondiționate. Genul acestui film este aventură, comedie și fantastic.

Isle of dogs (Insula câinilor)

Primarul unui oraș din Japonia decide să alunge toți câinii, din cauza apariției unei gripe canine. Chief, Rex, Boss, Duke și King ajung în carantină pe o „insula” care reprezintă în fapt o groapă de gunoi. Surprinzător pentru cei cinci câini este că, la un moment dat, își face apariția un băiețel, Atari Kobayashi, venit să îl caute pe cel mai bun prieten al său, Spots. De aici, va începe o întreagă serie de peripeții în regăsirea prietenului pierdut al lui Atari înainte ca autoritățile japoneze să afle și să-l oblige să se întoarcă acasă. Genul filmului: aventură, comedie, fantastic.

The Incredibles 2 (Incredibilii 2)

Bob Parr, soția sa Helen și cei trei copii ai lor Violet, Dash si Jack dau start unor noi aventuri de supereroi. Tăticul Bob rămâne acasă pentru a avea grijă de Jack-Jack, bebeluşul supererou, în timp ce soția sa Helen, cunoscută ca Femeia Elastic, pleacă să salveze lumea de o nouă ameninţare. Genul acestui film este aventură, comedie și fantastic.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (Hotel Transilvania 3: Vacanța de vară)

În timp ce Dracula se afla pe o navă de croazieră cu familia sa, se întâmplă să se îndrăgostească de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Fata este un descendent al lui Abraham Van Helsing, un vechi dușman al lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri. Genul acestui film este comedie și fantastic.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.