13 iunie 2021, 12:08

Cele mai așteptate poze, date publicității! Prințul Harry și Meghan au făcut publice primele imagini de la botezul lui Archie

Pe data de șase iulie, mai exact sâmbătă, a avut loc una dintre cele mai emoționante și importante zile pentru Ducii de Sussex care l-au creștinat pe micul Archie Harrison. La scurt timp după botezul regal a fost postată și prima fotografie cu micuțul pe internet spre deliciul admiratorilor Casei Regale. 

Sursă foto: click.ro

Deoarece evenimentul a fost unul destul de restrâns, iar accentul a fost pus în primul rând pe intimitate momentan nu au fost dezvăluite nici numele nașilor. Fericiții părinți au decis să ofere iubitorilor Casei Regale Britanice o imagine deosebită de la ceremonie. Evenimentul a avut loc chiar în locația în care părinții și-au unit destinele, Capela Palatului Windsor.

În această dimineță, fiul Ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost creștinat în capela privată a Castelului Windsor, de către arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Altețele lor regale s-au bucurat că au avut familia aproape în această zi, dar și pe părinții spirituali ai lui Archie. Bebelușul a fost creștinat purtând o replică a rochiței regale de botez, care a fost purtată de majoritatea copiiilor membrilor familiei regale britanice la botez, în ultimii 11 ani”, conform declarației oficiale a reprezentanților Ducilor de Sussex, relatează click.ro.

Spre surprinderea tuturor absentă de la eveniment a fost chiar Regina Elisabeta a II-a care ar fi precizat că din pricina unor promisiuni acceptate deja înainte să afle data botezului a trebuit să lipsească de la unul dintre cele mai semnificative etape din viața strănepotului său.

Sursă foto cover: click.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.