20 mai 2022, 6:47

Cercetători speriați de un rechin „preistoric”. Cum au reacționat oamenii? VIDEO

Mai mulți cercetători aflați pe fundul mării s-au îngrozit atunci câng au descoperit că foarte aproape de ei se afla un rechin. Acest rechin „preistoric” ar fi fost de două ori mai mare decât submarinul în care se aflau oamenii. 

Sursă foto: stirileprotv.ro

Membrii echipajului i-au făcut mai multe fotografii și filmări rechinului de aproximativ șase metri, iar aceștia au fost extrem de surprinși când au văzut cum arată, întrucât semăna cu o așa zisă creatură preistorică.

Conform celor de la stirileprotv.ro descoperirea ar fi fost făcută foarte aproape de Cape Eleuthera, un loc din insulele Bahamas, mai exact în apropiere de Miami, foarte cunoscută pentru numărul mare de turiști.

Reacția unuia dintre cercetători a fost chiar surprinsă de o filmare făcută de un coleg, pe care se aude „uitati-vă cât de uriașă este această creatură”, conform sursei citate anterior.

Cercetătorii din Echipa Ocean X au reușit să ajungă până la mai bine de 800 de metri sub nivelul mării, astfel descoperind și specia foarte rară de rechin. Însă, în mod normal, aceștia se aflau în căutarea unui „pește gigant”. Despre submarinul denumit Nadir se știe că poate ajunge chiar și până la 1.000 de metri sub nivelul mării, dar acest lucru este posibil doar cu doi pasageri și un singur pilot.

 

Sursă foto cover: stirileprotv.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol