1 decembrie 2021, 7:44

Cățelul din cizma din bagaj. O poveste amuzantă cu un chihuahua la aeroport

La sfârșitul lunii trecute, Kristi și Jared Owens își predau bagajele de cală la Aeroportul Internațional Lubbock Preston Smith din Texas, pentru o călătorie spre Las Vegas, când agenta a spus că geanta este prea grea. Cei doi Owens au vrut să evite taxa, așa că și-au deschis valiza pentru a-și rearanja bunurile. Atunci l-au descoperit pe Icky, câinele lor chihuahua de 2,2 kilograme, ascuns în interiorul uneia dintre cizmele de cowboy ale lui Jared.

Kristi a făcut bagajul în noaptea dinaintea călătoriei, iar Jared și-a adăugat lucrurile în valiză în dimineața zborului. Ultimele lucruri împachetate au fost cizmele. Undeva, în acel interval de timp, Icky s-a strecurat înăuntru. Câinelui îi place să-și facă vizuină și are obiceiul să se strecoare sub pături și în interiorul rufelor.

Agenta Cook de la aeroport s-a oferit să aibră grijă de câine, în timp ce cuplul își continua călătoria. Dar cei doi au aranjat ca unchiul lui Jared să vină repede la aeroport și să-l ducă pe Icky acasă la mama lui Kristi. Femeia și bărbarul au ajuns în cele din urmă la Vegas.

Dacă vrea să călătorească împreună cu proprietarii săi, Icky o poate face în mod legitim, pentru o taxă de 95 de dolari pe fiecare segment de zbor. Câinele ar putea sta sub scaunul din față, într-un suport special, pentru că Southwest Airlines permite acest lucru câinilor de talie mică.

Foto: Kristi Owens (via Washington Post)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.