16 iulie 2024, 0:07

Cine este cel mai tânăr miliardar din lume? Pont: are afaceri și în România

Cel mai tânăr miliardar din lume vine din Germania. Are doar 18 ani. Și, da, are afaceri și în România!

Nume lui este Kevin David Lehmann și la 18 ani a fost inclus de Forbes în clasamentul anual al miliardarilor. În dreptul lui putem citi următoarele cifre – 3,3 miliarde de dolari.

David Lehmann a moștenit de la tatăl său, Guenther Lehmann, acțiuni ale lanțului dm drogerie markt.

Potrivit Forbes, nici adolescentul Lehmann și nici tatăl său nu sunt implicați activ în companie și se știu foarte puține lucruri despre ei.

Conform Forbes, David Lehmann este o persoană atât de discretă încât nici măcar nu are cont pe o rețea socială.

Cel mai tânăr miliardar din lume și istoria unui brand

Dm-drogerie markt, sursa bogăției familiei Lehmann, este principalul lanț de farmacii din Germania. Afacerea a fost fondată în 1974 și, potrivit site-ului companiei, are peste 41.000 de angajați în peste 2.000 de magazine din toată Germania.

Conform site-ului dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail, specializate în domeniul frumusețe, bebe și copii, nutriție, produse pentru îngrijirea casei, foto și animale oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente.

Primele drogherii dm au fost deschise în Germania în anul 1973, urmând Austria în 1976.

În deceniile ce au urmat, tot mai multe drogherii și-au încântat clienții cu sortimentul variat de produse, care s-a mărit de la an la an.

În România, dm drogerie markt a fost înfiinţată în anul 2007, an în care a deschis prima filială în Timişoara, unde se află sediul central și depozitul. Astăzi, dm are peste 100 de drogherii deschise în România, peste 900 angajaţi și este într-o continuă dezvoltare atât pentru clienți, cât și pentru angajații săi.

Citește și:

Teste COVID sub formă de acadea pentru copiii de grădiniță

Un documentar TV aduce dezvăluiri despre cel mai scump tablou din lume. A fost sau nu pictat de da Vinci?


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol