CITIRE

Cine este românca a cărei afacere a ajuns la 3 mil...

Cine este românca a cărei afacere a ajuns la 3 miliarde de dolari

Compania de produse cosmetice, „Anastasia Beverly Hills”, a cărei fană este și Kim Kardashian, urmează să fie preluată de o firmă de investiții „TPG Capital”, care a evaluat business-ul la aproximativ 3 miliarde de dolari.

Sursa: zf.ro

Anastasia Soare, fondatoarea brandului „Anastasia Beverly Hills”, este o româncă al cărei business de sprâncene a fost cel mai de succes din ultimii 20 de ani. Valoarea companiei pe care o deține, susține faptul că industria machiajului a luat amploare în ultimii ani și că este în continuă dezvoltare, formând de-a lungul timpului imperii.

Sursa: ro.pinterest.com

Românca a adoptat o strategie, care a plasat-o printre primii influenceri de pe Instagram, folosind acest canal pentru promovarea produselor și creșterea vânzărilor, potrivit zf.ro.

Firma are mai multe linii de produse, care pot fi cumpărate de pe site, sau din cadrul retailerilor fizici, cum ar fi Ultra Beauty. Compania are o EBITDA de circa 200 de milioane de dolari și a trezit atât interesul unor corporații, cât și a unor firme de investiții.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.