4 decembrie 2021, 21:32

COMIC 7 B ”Comedia bate pandemia”

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, primul eveniment dedicat exclusiv teatrului independent la Buzău, a ajuns la cea de-a cincea ediție. La Buzău, comedia bate pandemia.

Din cauza restricțiilor pandemice, această ediție aniversară se va desfășura exclusiv online, în perioada 14 – 20 noiembrie 2020.

Comedia bate pandemia pe Vimeo

Publicul buzoian iubitor de teatru este invitat să urmărească spectacole de comedie excepționale, pe care spectatorii le vor putea vedea pe platforma securizată www.vimeo.com și care, anul acesta, vor fi oferite gratuit.

Festivalul va fi completat de un spectacol de improvizație live, două spectacole de teatru pentru copii, dintre care unul realizat live, precum și alte evenimente, tot destinate copiilor și organizate tot online.

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B s-a adaptat situației speciale pe care o traversează umanitatea și oferă iubitorilor de teatru spectacole de comedie filmate, disponibile prin simpla accesare a unui link.

Selecția de anul acesta include, printre altele, spectacole de la Teatrul de Artă București, de la Teatrul Particular Brașov, întâlniri cu actori celebri, teatru și întâlniri cu personajele preferate ale copiilor și câteva surprize. Întreg programul ediției a cincea a COMIC 7 B este disponibil pe pagina de Facebook a festivalului.

Fiecare spectacol va putea fi văzut numai în ziua în care este programat, în intervalul orar 19.00 – 22.00. Spectacolele și atelierele pentru copii vor fi anunțate separat. Spectacolele pot fi văzute numai în intervalul orar anunțat și nu vor rămâne înregistrate în alte medii, așa că pasionații de teatru sunt invitați să se conecteze în fiecare seară de festival pentru a se bucura de comedie, emoție și artă.

O aniversare rotundă

„Am ajuns la prima aniversare ”rotundă”, suntem la a cincea ediție și tocmai acum am fost nevoiți să ne resemnăm cu ideea că nu ne vom vedea față în față cu spectatorii noștri și că trebuie să găsim soluții prin care să ducem mai departe festivalul, oricare ar fi situația cu care ne confruntăm”, spune actorul Cristi Martin, producătorul și Directorul Festivalului.

„Așa că am făcut eforturi cu toții și sperăm că reușim și de data asta să le oferim celor care iubesc teatrul momente de bucurie și de relaxare, în care să savureze arta, în cel mai comod fel: de la ei de acasă, din fața calculatorului. Și anul acesta, avem alături Primăria Buzău, căreia îi mulțumim. Așa cum le mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne ajută. Comedia bate pandemia”.

COMIC 7 B debutează cu mult umor sâmbătă, 14 noiembrie, ora 19.00, cu spectacolul ”Incident la graniță”, o premieră la Buzău – ca aproape toate spectacolele de la această ediție – o producție a Teatrului de Artă București, cu Doina Antohi, Andrei Mateiu și Pavel Bârsan.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.