20 iunie 2024, 2:20

Concert în scop caritabil. Elton John, Mariah Carey și Billie Eilish vor cânta din propria sufragerie

Vedetele din întreaga lume trag un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe oameni să rămână acasă, în siguranță, pentru a pune capăt luptei împortiva pandemiei de coronavirus, anunță rollingstone.com. 

Elton John va fi gazda unui concert caritabil, cu scopul de a-i încuraja pe oameni să rămână pozitivi. Printre artiștii care vor participa la „concertul din sufragerie”, difuzat pe postul american Fox, în data de 29 martie, se numără și Mariah Carey, Alicia Keys şi Backstreet Boys sau Billie Eilish.

Show-ul „iHeart Living Room Concert for America” va aduce, printre altele, și un omagiu cadrelor medicale care se află în linia întâi în lupta contra coronavirusului și care reușesc să salveze sute de vieți. Totodată, oamenii vor fi încurajați să se alăture acestei lupte prin donații, pentru achiziționarea de produse medicale și aparatură de specialitate, care le vor veni în ajutor medicilor din Statele Unite.

Artiștii s-au înregistrat în sufrageriile lor, fie cu ajutorul telefoanelor mobile, fie cu camerele video și echipamentele audio proprii, pentru a nu intra în contact cu alte persoane și pentru a le asigura siguranța și sănătatea celorlalți.

Concertul va fi transmis simultan pe toate platfomele sale, chiar și pe rețelele de socializare, pentru a fi siguri că acesta ajunge la cât mai multă lume.

Sursă Foto: rollingstone.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol