4 iunie 2020, 19:47

Conferința Femei de carieră. Ce spun antreprenoarele de succes

La ediția aniversară a Conferinței Femei de carieră ediție aniversară, au participat 100 de femei de afaceri și antreprenoare interesate de dezvoltarea personală și a propriei afaceri. Subiectele principale abordate au vizat promovarea, dezvoltarea personală și atragerea de fonduri nerambursabile.

O noutate a evenimentului a constat în sesiunea „Cunoaște antreprenoarea”, în care șase antreprenoare s-au prezentat în față publicului în 30 de secunde și afacerile pe care le coordonează, conform comunicatedepresa.ro

Cristina Norocel – fondatoare MarketingFX Concept

Cristina este fondatoarea MarketingFX Concept (marketingfx.ro) și are o experiență de 10 ani în PR și marketing. Pe lângă aceste domenii a mai lucrat și în turism, pharma, construcții și retail. A avut ocazia să lanseze branduri noi pe piață locală și pe alte piețe.

Antreprenoarea are mai multe pasiuni: psihologia consumatorului, branding, artă și știință de a vinde, fluctuațiile din piață și urmărirea constantă a trendurilor.

Alina Potorac – fondatoare ACHR

Cu o experiență de peste 10 ani în contabilitate, Alina Potorac a fondat firma de contabilitate ACHR (achr.ro). Se descrie ca o persoană puternică, ambițioasă și este înconjurată de o echipă informată, care este mereu pregătită pentru orice provocare și este orientată spre profitul clienților.

Alina Striinu – fondatoare AȘ Group

Alina Striinu este CEO la Aș Group (aș-group.ro) și Analist Business cu experiență de peste 15 ani în antreprenoriat. Se consideră ca fiind o persoană activă, dinamică și căreia îi place să se implice acolo unde există risc. În același timp cu business-ul, antreprenoarea a dezvoltat și un program pe dezvoltare personală intitulat „Rezist să fiu antreprenor?!”

Corina Sterea – fondatoare PURE Salon

Corina are peste 10 ani de experiență în consultanță de business și a lucrat de-a lungul timpului în mai multe domenii de activitate. Aceasta a pornit de la premisa că frumusețea este o stare de spirit și de aceea a creat PURE Salon (puresalon.ro) unde oferă soluții pentru frumusețe și relaxare tuturor doamnelor prin intermediul serviciilor de remodelare corporală, tratamente faciale și masaj.

Ana Maria Chițu – fondatoare Cadou Misterios

Ana Maria Chițu a înființat un proiect inedit numit Cadoul Misterios (cadoumisterios.ro), venit în ajutorul celor care nu știu ce cadou să le ofere persoanelor dragi. De asemenea are o pasiune pentru scris, fiind autoarea cărții „Suflete pereche”. Această mai are în curs de tipărire volumul care se numește „Ploaia de stele”.

Carmen Ciurescu – fondatoare Royal York

În 1993, pe vremea când era studentă, Carmen a hotărât să devină antreprenoare și atunci a înființat Royal York (royalyork.ro). Pe parcursul anilor a investit în cele două pasiuni: fascinația pentru perdele și draperii, dar și pentru cosmetice și consumabile hoteliere, înființând „Sejur plăcut”, primul brand românesc în domeniu.

FOTO cover woman2woman.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.