1 octombrie 2020, 7:07

Continuă tensiunile în PSD. Colajul cu huiduielile atribuite lui Halep, făcut la comanda lui Dragnea

Continuă tensiunile în PSD după ce primarul general al Capitalei Gabriela Firea a făcut duminică o serie de declarații cu atac direct la liderul partidului social-democrat, Livu Dragnea.

Astfel, Gabriela Firea a spus despre filmuleţul din care reieșea că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, că de fapt ar fi fostrealizat și făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

Vă amintiţi momentul Arena Naţională- Simona Halep. A doua zi a apărut pe Facebook un colaj că de fapt nu am fost huiduită eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intenţionat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, aşa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu să am şi mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce să distorsionăm adevărul şi să comunicăm că nu eu am fost huiduită de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupăm? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea să se perpetueze şi să fiu pusă in situaţie negativă. I-am spus să se scoată acel colaj imediat„, a declarat Gabriela Firea, potrivit mediafax.ro.

Amintim că mai multe organizaţii PSD au postat pe Facebook, pe 12 iunie, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Filmuleţul era publicat la o zi după ce Gabriela Firea a fost huiduită, pe Arena Naţională, în momentul în care şi-a făcut apariţia alături de Simona Halep şi a luat cuvântul.

 


Start at


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.