24 august 2023, 16:31

Copiii celorlalți/ Les enfants des autres, un fermecător film franțuzesc, din 25 august la cinema

Copiii celorlalți/ Les enfants des autres, al cincilea lungmetraj al regizoarei și scenaristei Rebecca Zlotowski, care a avut premiera în competiția Festivalului de Film de la Veneția 2022, aduce în fața publicului, cu sensibilitate și umor franțuzesc, povestea unei femei de 40 de ani, prinsă între ceasul ei biologic care ticăie și povestea de dragostea dulce-amăruie cu un tată singur. Din 25 august în cinema, distribuit de Independența Film.

Filmul îi are în distribuție pe Virginie Efira (Benedetta, Adio, proștilor!/ Adieu les cons), Roschdy Zem (Inocentul/ L’innocent, Ancheta unul scandal de stat/ Enquête sur un scandale d’État), Chiara Mastroianni (Chambre 212, Persepolis) și ajunge în cinematografele din România din 25 august, distribuit de Independența Film.

Rachel (Virginie Efira) este o profesoară fericită, la 40 de ani, care își iubește viața, prietenii și jobul. Explorează ideea de a avea un copil, dar nu este disperată să aibă unul.

Când îl întâlnește la cursurile de chitară pe Ali (Roschdy Zem), un tip șarmant și divorțat, Rachel nu doar că se îndrăgostește de el, ci se și atașează de fetița lui, Leila.

Lucrurile progresează rapid în această nouă dinamică de familie, iar curând Rachel trebuie să lupte cu sentimente complicate legate de maternitate, dar și cu teama de a pierde ceea ce ea descrie ca fiind „experiența colectivă” a maternității.

Trailer:


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol