4 aprilie 2020, 8:46

Copiii tăi le vor adora. Care sunt cele mai potrivite rase de pisici pentru familii

Copilul tău vrea să adoptați un animal? Îți prezentăm un top 5 al celor mai apreciate rase de pisici care se pot integra perfect în casa oricărei familii.

1. Pisica british shorthair

Această pisică este jucăușă și ascultătoare, atașându-se foarte repede de oameni. Este ușor de dresat și de îngrijit, poate trăi până la 20 de ani, iar greutatea la care pot ajunge este de 10 kg, conform pet-me.ro.

 

Sursă foto: pinterest.com

 

2. Pisica persană

Această rasă este printre cele mai prietenoase, atașându-se foarte repede de stăpâni. Se adaptează destul de ușor și nu este gălăgioasă, adoră atenția și îi place să fie răsfățată. Poate trăi între 10-15 ani, iar greutatea la care poate ajunge este de 5-7 kg.

 

Sursă foto: animalzoo.ro

 

3. Pisica angora turcească

Elegantă, inteligentă, această pisică se poate împrieteni cu oricine și se adaptează destul de ușor. Ca orice rasă, îi place să fie răsfățată și iubită, chiar dacă nu este prea energică. Durata de viață a acesteia se ridică până la 15 ani, însă ea cântărește de obicei între 2-5 kg.

Sursă foto: raftulcupisici.ro

 

4. Pisica Chartreux

Este inteligentă, descurcăreață, docilă, dar în același timp are un spirit independent, întrucât dacă este lăsată singură acasă toată ziua, nu va suferi. Loială și liniștită, este ușor de îngrijit, iar aceasta poate trăi între 10-15 ani, cântărind între 4-7 kg.

Sursă foto: 9am.ro

 

5. Pisica siameză

Această rasă se numără printre cele mai prietenoase, este jucăușă, loială și îi place când este înconjurată de copii. Aspectul interesant legat de această pisică este faptul că datorită unui mix de rase, blana sa are o culoare interesantă. Siameza trăiește între 15-20 de ani și poate cântări până la 4,5 kg.

Sursă foto: thepetclub.ro

 

Sursă foto cover: catshop.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.