20 mai 2022, 20:49

INOVAȚIE. Corona fără alcool, cu vitamina D

Nu este vorba despre un cocktail de coronavirus cu vitamina D, ci de o nouă băutură lansată de celebra marcă de bere Corona. Corona Canada anunță lansarea globală a berii Corona Sunbrew 0,0%. Această bere inovatoare, prima de acest fel, fără alcool, conține 30% din valoarea zilnică de vitamină D pe porția de 330 ml.

Având în vedere succesul băuturilor răcoritoare la nivel național în 2021 (în creștere cu 12% față de 2020), canadienii sunt primii din lume care au experimentat Sunbrew 0,0%.

Noua băutură a fost dezvoltată din Corona Extra, din care s-a extras alcoolul. Berea fără alcool a fost apoi amestecată cu vitamina D și cu arome naturale. Fiecare sticlă de 330 ml conține 60 de calorii.

Corona Canada a lansat și un nou tip de ambalaj pentru pachetele cu șase beri și a devenit primul brand global de băuturi care a folosit surplusul de paie de orz și fibre de hârtie reciclate pentru a crea o soluție inovatoare rezistentă și durabilă.

Corona Sunbrew 0,0% este acum disponibilă în pachete de șase sticle la unele magazine alimentare din Quebec și va fi disponibilă la nivel național în restul Canadei în următoarele două luni.

Foto: Corona


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol