13 august 2020, 14:37

Creativitatea românească premiată în America. Povestea tânărului care a impresionat prin modul ingenios în care își angajează persoanul

Compania Digital Authority Partners a fost nominalizată la categoria „Cel mai divers şi inovativ loc de muncă”, are sediul în Chicago, Illinois (SUA) şi se ocupă de consultanţă şi IT. Proprietarul firmei este Codrin Arsene (31 de ani), un român din Galaţi care se află în America de 12 ani. Trofeul amintit a mai fost câştigat în trecut de companii renumite precum Facebook, LinkedIn sau TripAdvisor, potrivit Adevărul.ro.

Perseverența românului, dar și dedicarea i-au adus acestuia posibilitatea de a crea doar  prin eforturile personale, o companie de mare succes, cu contracte în peste 200 de ţări ale lumii.

Ceea ce i-au surprins pe americani, are legătură cu modalitatea prin care acesta își angajează personalul inedit, care nu se bazează foarte mult pe analizarea CV-ului candidaților, ci doar pe o probă practică ale căror rezultate sunt analizate în general de o comisie specializată.

„Modul de angajare la Digital Authority Partners este complet unic. O să pară ciudat, dar noi nu ne uităm niciodată la CV, la slujbele anterioare sau la scrisoarea de intenţie. Când oferim o slujbă la noi, toţi aplicanţii primesc un link către un formular Google care include o listă de sarcini. Acestea au fost deja completate de un angajat al nostru, pentru un client, deci avem un punct de plecare. Vrem să vedem cum face faţă o persoană jobului de zi cu zi al unui alt angajat din echipă, pe baza unei sarcini care a fost deja probată în trecut”, explică românul maniera de recrutare aleasă, citează Adevărul.ro.

Cu ajutorul acetsui program de angajare, acesta a reușit să se extindă în peste 50 de țări. Angajații vin din țări precum Anglia, Belgia, SUA, Singapore, România, Argentina, India, iar domeniile sunt foarte diverse, de la medical, financiar, guvernamental, media, hardware, până la până la design, dezvoltarea site-ului/aplicaţiei mobile, strategia de lansare pe piaţă şi strategiile de PR/marketing.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.