20 iunie 2024, 2:19

Croissantul ucigaș, care a terorizat un bloc timp de două zile. „Oamenii nu își deschid ferestrele pentru că se tem că va intra în casa lor”

Povestire amuzantă, cel puțin pentru noi. Și nu e păcăleală de 1 aprilie. Protecția animalelor din Polonia a fost chemată să intervină din cauza unui animal periculos care se ascundea în copaci și din cauza căruia nimeni nu mai deschidea fereastra. În final “animalul” s-a dovedit a fi un croissant.

Societatea pentru Protecția Animalelor din Cracovia a povestit într-o postare pe Facebook că a primit un apel disperat de la un cetățean al acestui oraș din sudul Poloniei, care a susținut că a observat un animal înspăimântător.

Croissantul ucigaș!

„El se află într-un copac din fața casei de două zile! Oamenii nu își deschid ferestrele pentru că se tem că va intra în casa lor”, a spus persoana respectivă.

„Este maro, este așezat într-un copac”, a adăugat persoana, conform comentariilor raportate de organizație.

Persoana care i-a contactat a spus că animalul arăta mai degrabă ca o iguana, deși nu a putut găsi cuvântul și l-a numit „lagună” la început.

În fine, cei de la protecția animalelor au suspectat că poate fi vorba de o acvilă, un prădător, așa că au trimis un echipaj.

Inspectorii s-au dus acolo la fața locului și au ajuns să vadă obiectul care atrăgea atenția tuturor într-o tufă de liliac, observând că nu avea „nici picioare, nici cap”. „Știam deja că nu putem ajuta această creatură … misterioasa – lagună care … s-a dovedit a fi un croissant”, au raportat ei, scrie Todayonline.

Foto: unsplash.com

Citește și:

Algoritmii Facebook au confundat o localitate din Franța cu o injurătură


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol