22 septembrie 2020, 20:29

Cu ce probleme se confruntă Prinţul Charles după ce a fost infectat cu COVID-19

Fiul reginei Elizabeth a II-a a fost diagnosticat în luna martie cu noul coronavirus. Prinţul de Wales al Marii Britanii, în vârstă de 71 de ani, a avut simptome lejere și se consideră norocos pentru acest lucru.

Am avut noroc în cazul meu şi am avut o formă destul de uşoară a bolii. Dar am avut-o şi pot să înţeleg ceea ce au îndurat ceilalţi”, a declarat acesta într-un interviu.

Moştenitorul tronului britanic a dezvăluit săptămâna aceasta, în timpul unei întâlniri cu personalul de la spitalul Gloucestershire Royal, că nu şi-a recuperat gustul şi mirosul.

„El a evocat experienţa personală”, a mărturisit pentru BBC Jeff Mills, un asistent social de la spital care s-a întâlnit cu prinţul. „El a vorbit şi despre pierderea mirosului şi a gustului şi are mereu impresia că suferă de acest lucru„, conform news.ro.

Prinţul Charles însoțit de soţia sa Camilla au avut prima lor ieşire publică după relaxarea măsurilor de izolare. Prinţul a felicitat personalul medical, care a arătat „cei mai bun din Regatul Unit” în timpul crizei sanitare și  i-a salutat de departe pe îngrijitori respectând distanţarea socială.

sursa foto: europafm.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.