18 ianuarie 2022, 1:23

Cum arată primul televizor care se rulează atunci când nu este folosit

Producătorii de panouri OLED promit de mulţi ani dispozitive flexibile sau cu forme mai ciudate, dar până acum cele mai „îndrăzneţe” produse care au ajuns pe piaţă au fost smartphone-urile din gama „Edge” de la Samsung.

sursa: go4it.ro

LG vine propune pe de altă parte un nou model de televizor inovator care are o aplicabilitate practică: televizorul se rulează atunci când nu este folosit, pentru a elibera spaţiul. Deși TV-ul rulabil este momentan doar șa statutul de prototip, producătorii sunt optimiști și consideră că îl vor scoate pe piață în viitorul apropiat.

sursa: go4it.ro

LG a prezentat deja un televizor 4K OLED cu diagonală de 65” la Consumer Electronics Show 2018 (CES 2018), care poate fi „rulat” într-o bază de dimensiuni similare cu cele ale unui soundbar. Practic, atunci când televizorul nu este în funcţiune, spaţiul ocupat de acesta este redus la un simplu paralelipiped care poate să se îmbine cu design-ul din jur. Aceste imagini nu descriu nici pe departe un televizor în forma sa finală, însă nu ar fi ieşit din comun să vedem în viitor astfel de produse, cu „carcase” de diverse culori sau forme, potrivit go4it.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.