16 iulie 2020, 17:40

Cum își unesc destinele îndrăgostiții în pandemie: Cununii de tip drive-in

În perioada pandemiei a fost găsită o metoda pentru ca îndrăgostiții să-și unească destinele.

Într-un cartier din Rio de Janeiro se oficiază cununii de tip drive-in. Cuplurile merg cu masina și cu masca de protecție la ofiţerul stării civile, dar fără să coboare din autoturism. Zeci de cupluri merg zilnic pentru a se căsători și țin cont de noile reguli.

Martori ai cununiilor din automobil sunt uneori animalele de companie.

Nu e rău. Suntem fericiți pentru că nu credeam că data căsătoriei va fi atât de repede (din cauza pandemiei). A fost o surpriză pentru că am aflat data căsătoriei abia acum o săptămână și a fost foarte bine.”, a declarat o mireasă.

Autorităţile locale au recurs la această metodă pentru a nu îi mai lăsa pe cei ce doresc să se căsătorească să aştepte să se încheie perioada de carantină, arată stirileprotv.ro.

Am găsit o modalitate de a organiza o ceremonie sigură și mai rapidă decât una normală, unde ar fi fost mai multe persoane, dar cu restricții. Așa că ne-a venit ideea să încheiem căsătoriile prin sistem drive-in, la care cuplurile vin împreună cu martorii în mașină. Nimeni nu coboară, toți poartă mască, iar noi efectuăm ceremonia potrivit Codului Civil și toată lumea pleacă fericită.”, a transmis Alessandra Lapoente, ofițer al stării civile.

A doua țara din lume afectată de coronavirus este Brazilia cu peste 500.000 de bolnavi confirmaţi şi aproape 30 de mii de decese.

sursa foto: stiri.acasa.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.